Seneste nyt


Fælles Kysttur 3/4-2022

Vi havde i foreningen en fælles kysttur efter havørred, hvor vi var på en rigtig hyggelig tur.

 Vi startede ud med rundstykker i klubhuset kl 8.00 og der var mødt 6 mand op til turen inkl. to fra bestyrelsen, Mads og undertegnet.
 Vi havde endda glæden af et juniormedlem som var med på turen - FEDT! Under indtagelsen af rundstykker og hyggeligt samvær blev gruppen enige ome at turen skulle gå til Eshøj Plantage pga. vind og vejr.

 Da vi ankom i samlet flok, fordelte vi os nogenlunde samlet på fiskevandet og fiskede et pænt stykke af. En del medlemmer gik med fluestangen og nogle med spin. Mens vejret rasende og gjorde det besværligt for fluefiskerne, havde Mads medbragt sin hjemmebyggede 2-hånds fluestang og på den fik han dagens eneste fisk - en hø som holdt målet på 40cm.

 Kl 11.00 samlede vi også igen og spiste frokost i det grønne, en god bænk lagde plads til snak og madpakker. Vi blev enige om at fiske en time igen og prøve den anden side af Eshøj. Her var vinden taget til og det blæste "mildt fra vest" kun små 11m/s, så en herlig brise som vi siger i Thy. Efter endnu en time gået, opløste det meste af forsamlingen sig og sagde tak for i dag, en hyggelig kort tur med få fisk, men meget hygge!

 Formanden og et medlem besluttede af fiske videre i Knudsbjerg nogle timer, men også her rasende vinden, så det blev til 2 timer i slid og slæb uden fisk. En god dag med masser af vind og få fisk blev erstattet af en hilsen på hinanden og en hyggelig tur. Vi ses næste gang til fælles tur til Storåen d. 8 Maj kl 8.00 som helt sikkert bliver en dejlig tur med store blanke forårs laks! Knæk og bræk og vi ses - Formanden :)

Nyt fra Thylands Lystfiskerforening

Så buldrer foråret derudaf og Coronaen er på tilbagetog, så vi er klar med nogle fællesarrangementer i Thylands Lystfiskerforening.

 

Søndag den 03. april fælles kysttur. Vi mødes kl 08.00 i klubhuset til kaffe og rundstyker og en snak om, hvor chancerne for en kystørred vil være størst. Derefter drager vi til kysten i en eller flere grupper, afhængig af hvor mange vi er. Medbring gerne madpakke til turen. Kystfiskeriet topper i april så....

 

Søndag den 08. maj fællestur til Storå efter den blanke forårslaks. Hvis man ikke er medlem i HOF i forvejen skal man have købt dagkort til Storå inden dagen. Om dette og tidspunkt for fælleskørsel fra klubhuset senere.

 

Søndag de 29. maj geddedag til Nors Sø. Fælles kørsel fra klubhus kl 08.00 (få parkeringspladser).

 

Lørdag den 18. juni tænder vi grillen og fejrer at Thylands Lystfiskerforening har eksisteret i 75 år. Tidspunkt m.m. følger.

 

Tirsdag den 21. juni slutter vi af inden sommerferien. Det indebærer at hækken klippes, græsset slås og trimmes og generel oprydning tilstræbes - efterfulgt af en pølse på grillen.

 

Håber du bliver fristet til at deltage i disse arrangementer, så vi kan få nogle hyggelige stunder sammen.

 

Derudover mødes vi jo hver tirsdag i klubhuset fra kl 19.00 til ??. De næste par tirsdage har vi aftalt at binde nogle fluer til kyst og å. Og der er selvfølgelig plads til øvede fluebindere såvel som begyndere.

 

De bedste forårshilsner,

 

Thylands Lystfiskerforening


Generalforsamling

Der blev den 22/2-2022 afholdt generalforsamling i Thylands lystfiskerforening. Referat findes under "Foreningen".


NAK OG ÆD

Keld fra Thylands Lystfiskerforening skal lære Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe,
hvordan man fisker havørred i Limfjorden. 
SE MED PÅ DRTV LØRDAG DEN 15. Januar.

Elfiskeri

Et veloverstået elfiskeri. Tusind tak til alle de frivillige der hjalp til. Se flere billeder fra dagen under sektionen 'Galleri'.


Foreningsaften

Tusind tak til Keld for en spændende og hyggelig aften - Vi fik set produktionen fra design til de kørende maskiner, og fik LÆKKER kage og kaffe, samt nogle gode priser på den lækre ECoastal linekurv.